Powerstarta dagen på 20 minuter!

Varje dag borde få vara en kanondag! Här kommer ett recept på hur du starta dagen på bästa möjliga sätt. Tidsinvestering? 20 minuter!
Längst ner hittar du en utskriftsbar version av detta inlägg.

 1. 5 minuter: Dansa loss!
  Dansa loss till två av dina favoritlåtar! Känn in rytmen i kroppen och bara kör! När vi rör oss frigörs en massa gladhormoner i kroppen som gör dig i toppform att möta dagen! personal, hälsa, må bra, coach, drömmar, ALerigo AB, coach, örebro,dansa loss
 2. 5 minuter: Visualisera mera!
  Visualisera din absolut bästa tänkbara framtid. Ägna 5 minuter till detta genom att släppa alla hämningar. Skriv ner allt du kommer på utan att lägga någon värdering i varför du skriver det eller om det är genomförbart – dessa fem minuter är enbart till för att drömma. När du gör detta regelbundet så kommer du snart att börja märka vilka delar som ständigt återkommer. Du får alltså mer och mer koll på vad som verkligen betyder något för dig och det blir lättare att för dig att formulera mål som går i linje med dina drömmar!  Motivation 

  framtidsdrömmar

 3. 3 minuter: Tacka dig lycklig!
  Skriv upp tre stycken av alla de saker du är glad för i livet. Små saker som kan tyckas självklara får också plats på listan (du kanske är glad över att du slapp skrapa rutan på bilen eller att det finns mjölk kvar så du slipper handla, etc). Tacksamhet boostar på med positiva känslor och gör du detta regelbundet så kommer du att öka flödet av positiva känslor i kroppen, såväl långsiktigt som kortsiktigt! mindset 

  tacksamhetslista
 4. 7 minuter: Skapa medveten närvaro
  Någon gång i livet har du kanske träffat en människa som verkligen ser dig när ni talas vid. Personen har all sin uppmärksamhet på dig och ert samtal och påverkas inte av yttre störningar. Vill du gör samma bestående intryck? Sätt dig ner bekvämt och fokusera på din andning i 7 minuter. Räkna först 10 inandningar och sedan byter du och räknar 10 utandningar. Gör detta om och om igen tills 7 minuter har förflutit. Om du tappar bort dig eller börja tänka på annat så gör det inget. När du märker av det återgår du helt enkelt till att räkna andetagen igen. Efteråt kommer du att känna ro och frid i kroppen, du kommer att känna att du har lättare att fokusera och du har också påbörjat processen att “bygga om i hjärnan”. För varje gång du gör detta desta lättare kommer det att vara att hålla fokus både under upplevelsen och i andra sammanhang!  Motivation, drömmar, ALerigo AB, coach, örebro, lycka

Utvecklamediterande tankesätt, Utveckling, Positiv
Utskriftbar version: Powerstarta dagen på 20 minuter
 psykologi, tankesätt, mindset, vi gillar utveckling, personlig utveckling, personal, hälsa, engagemang, coach, inspirerande, engagerande, lättsamt, positiv, motivation, lycka, alerigo ab, idi, beteendestilar, bemötande, 
God varje morgon! / Tina Löfström, Psykologisk Coach, ALerigo AB