Vill DU bli lycklig på 100 dagar? – Dag 20

Jag har fått mail ifrån flera av er som läser. Där berättar ni bland annat om hur ni är igång och testar olika aktiviteter. Det är så härligt att höra! Jag har också fått flera mail med frågan om hur man går tillväga om man vill haka på projektet och testa att bli lycklig på 100 dagar. KUL!

Här kommer därför en superkort guide på hur du snabbt kommer igång:

1. Klara…
Första steget är att kika under kategorin “Lyckostrategier Intro“.
Där kan du läsa kort info om varje grej jag testat och få instruktioner om hur du själv kan göra detsamma.

2. Färdiga…
Om du vill kan du också skapa ett gratis konto på MoodPanda.com.
Där kan du enkelt fylla i hur du mår på en skala 1-10. Alla dina rankningar samlas i grafer och det gör att du får en lätt överblick över hur måendet påverkas över tid. Det bästa är att det också finns som app, så allt går att göra via mobilen.

3. GÅ!
Nu är du redo – dags att köra igång! Heja!

100dagar